Oxygen Reggeli: Avokádós pirítós az Arrabona Cafe közreműködésével

avokádós piritós

Kezdődik a hét, így egy újabb isteni reggelivel indítjuk a hétfőt, az Arrabona Cafe segítségével!

Ma Kis Gábor, miskolci Rádió 1-es műsorvezetőnk kedvenc reggelijének receptjét osztjuk meg, az avokádós pirítóst!

Avokádós pirítós

Hozzávalók:4 adagra

– Avokádó 2 db

– lime 1db

– só Ízlés szerint

– Koriander 1 csokor

– Koktélparadicsom  100g

– kenyér 0,5kg

– Oliva olaj 2cl

– Őrölt fekete bors egy csipet

Elkészítés:

A kenyér szeleteket megpirítjuk Oliva olajon. Az avokádót kettévágjuk, kivesszük a magját és egy kanál segítségével elválasszuk a héjától. Keverőtálba helyezzük a sóval , borssal,a fokhagymával és az oliva olajjal. Egy botmixer segítségével turmixoljuk le. Majd facsarjuk bele a lime-ot.

Tálalás:

Kenjük meg a kenyereket  az avokádókrémmel tegyük rá a felcikkezett koktélparadicsomokat és hintsük meg apróra vágott korianderrel.

(X)

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó