Oxygen Reggeli: Fritatta az Arrabona Cafe közreműködésével

fritatta

Hét vége felé közeledve egy igazán ínycsiklandó olasz reggelit hoztunk, amely nyomdai grafikusunk, Garai Tünde kedvence. A receptet alább olvashatják!

Sonkás gombás fritatta

Hozzávalók

– tojás 3 db

– só ízlés szerint

– őrölt fekete bors egy csipet

– sonka 1 szelet

– gomba 1 db

– metélőhagyma (díszítés)

– kenyér 2 szelet

Elkészítés

A tojásokat felverjük,sózzuk és borsozzuk. A sütőt előmelegítjük 220 c fokra. Egy serpenyőbe öntsük a tojást, belerakjuk a sonkát és a gombát majd berakjuk a sütőbe és 5-6 percig süssük.

Ha kész frissen vágott metélőhagymával szórjuk meg. 2 szelet kenyeret  adjunk hozzá.

(x)

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó