Oxygen Reggeli: Kecskesajtos omlett az Arrabona Cafe közreműködésével

kecskesajtos omlett

Már a hét vége felé járunk, kell az energia a nap elkezdéséhez, így ma egy fehérjében gazdag reggelivel készültünk, amely Torma Anikó, gazdasági irodavezetőnk kedvence. Nem titkoljuk a receptet most sem, itt olvashatják!

Hozzávalók 1 adagra:

– Tojás 3 db

– Tejszín 2cl

– Só egy csipet

– Bors 1 csipet

– Kecskesajt 20g

– Étolaj 2 cl

– Rukkola 20g

– Oliva olaj 2 cl

– Kenyér 1 szelet

Elkészítés:

A tojásokat a tejszínnel,sóval és a borssal egy botmixer segítségével leturmixoljuk ha nincs, akkor egy villa segítségével felverjük. Serpenyőbe felhevítjük az olajt és beleöntjük az előbb felvert tojásokat belemorzsoljuk a kecskesajtot és berakjuk a 250 c fokos előmelegített sütőbe majd addig sütjük, amíg felfújódik kb 4-5 perc.

Tálalás:

Az omlettet félbe hajtjuk, ráhelyezzük egy tányérra, olíva olajjal összekeverjük a rukkolát a tojások mellé helyezzük. A kenyeret lepirítjuk olíva olajon és félig az omlettre helyezzük.

(x)

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó