Kezdjük a hetet egy igazán ínycsiklandó édes reggelivel! A mákos guba nagyon sokunk kedvence, de Szigeti-Aszódi Szilvia brand manager mindannyiunk közül a legjobban rajong az édes reggeliért! Ma az ő kedvencének receptjét osztjuk meg Önökkel!
Fehér csokis mákos guba
Hozzávalók:
-Croissant 2db
-tejszín 20%- os 1dl
-fehér csokoládé 20g
-vanilia rúd 1 db
-darált mák 1 teáskanál
-porcukor 10g
-friss gyümölcsök
Elkészítés:
A croissant felvágjuk megpirítjuk 160c fokos sütőbe kb 10 percig. Utána felforraljuk a tejszínt és belerakjuk a vanília rúd kikapart magját, a fehércsokoládét és a porcukor felét. Ha megpirult a croassant kivesszük a sütőből,beletesszük egy keverőtálba és leöntjük a fehércsokoládés, vaníliás tejszínnel
Tálalás:
Mély tányérba tálaljuk,megszórjuk a mákkal és a porcukor másik felével. Friss gyümölcsökkel és fehércsokoládéval.
(x)