Oxygen Reggeli: Mákos guba az Arrabona Cafe közreműködésével

mákos guba

Kezdjük a hetet egy igazán ínycsiklandó édes reggelivel! A mákos guba nagyon sokunk kedvence, de Szigeti-Aszódi Szilvia brand manager mindannyiunk közül a legjobban rajong az édes reggeliért! Ma az ő kedvencének receptjét osztjuk meg Önökkel!

Fehér csokis mákos guba

Hozzávalók:

-Croissant 2db

-tejszín 20%- os 1dl

-fehér csokoládé 20g

-vanilia rúd 1 db

-darált mák 1 teáskanál

-porcukor 10g

-friss gyümölcsök

 

Elkészítés:

A croissant felvágjuk megpirítjuk 160c fokos sütőbe kb 10 percig. Utána felforraljuk a tejszínt és belerakjuk a vanília rúd kikapart magját, a fehércsokoládét  és a porcukor felét. Ha megpirult a croassant kivesszük a sütőből,beletesszük egy keverőtálba és leöntjük a fehércsokoládés, vaníliás tejszínnel

Tálalás:

Mély tányérba tálaljuk,megszórjuk a mákkal és a porcukor másik felével. Friss gyümölcsökkel és fehércsokoládéval.

(x)

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó