Oxygen Reggeli: Paradicsom tatár az Arrabona Cafe közreműködésével

paradicsom tatár

Egy igazán különleges reggelivel kezdjük a hetet! A paradicsom tatár, melynek receptjét itt olvashatják, Tóth Bálint, operatőrünk kedvence.

Paradicsom tatár

Hozzávalók:

– kenyér 3 szelet

– paradicsom 1db

– bazsalikom 3 levél

– aszaltparadicsom  10g

– só izlés szerint

– örölt fekete bors  egy csipet

– olíva olaj 2cl

– olíva bogyó 10g

– fokhagyma 1 gerezd

Elkészítés:

A kenyeret megpirítjuk olíva olajon. A paradicsomot és az aszaltparadicsomot is feldaraboljuk.Az olívabogyót felkarikázzuk. Egy keverőtálba összekeverjük , beletépkedjük a bazsalikomot és belereszeljük a fokhagymát,sózzuk ,borsozzuk.

Tálalás:

A pirítósra tesszük a paradicsomos keveréket  és kevés olíva olajjal meglocsoljuk. Díszíthetjük friss bazsalikommal.

(x)

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó