Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Itthon viszont húsz év után új színészekkel jön novemberben a kultikus darab. Ez lesz a 900. előadás. A Madách Színház novemberre tűzte műsorra. A teátrumban immár két évtizede fut sikerrel Andrew Lloyd Webber nagy sikerű előadása. 
Az első bemutató  2003. május 30-án volt, Szirtes Tamás rendezésében. 

Hallottad?

A musical bemutatásának jogáért három színház versengett, végül a Madách Színház csapatát és Szirtes Tamás rendezőt érte a megtiszteltetés, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban mutassa be a világhírű darabot.

Az előadás napján tárlat nyílik a Szalonban

November 11-én a Tolnay Szalonban nyílik meg az a fotókiállítás, amely az elmúlt 19 évet mutatja be. Ritkán látott, archív felvételeket is közzétesznek majd. S bárhol legyél is a világban – ha éppen nem ott leszel a helyszínen – jó hír, hogy az előadás napján  a Madách Színház Facebook-oldalán élő bejelentkezéseket láthatsz. Így picit olyan, mintha Te is ott ünnepelnél.

A jubileumi előadáson váltott szereposztásban lépnek fel azok a főszereplők, akik az elmúlt majdnem két évtizedben sikerre vitték az előadást. A jubileum után egy-egy búcsúelőadáson láthatják majd nézők a Christine-t eddig megformáló Fonyó Barbarát, Krassy Renátát és Mahó Andreát, valamint két Raoult: Bot Gábort és Homonnay Zsoltot.

Húsz év után új szereplőkkel találkozhatsz

Christine szerepében ezután Jenes Kitti, Haraszti Elvira és Széles Flóra lép majd színpadra, Raoulként Borbély Richárd és Jenővári Miklós debütál, Monsieur André szerepében Sánta László csatlakozik a produkcióhoz.

Szinte hihetetlen, mégis igaz

A musicaltörténelem egyik legszebb és leglátványosabb produkcióját  41 ország 183 városában mutatták be, 17 nyelvre fordították le, és már több mint 145 millió néző látta. 

Legyél Te a következő nézője! Jó szórakozást!

(fotó: Madách Színház)