A Metallica koncertjén szülte meg gyermekét

Múlt hét szombaton a terhessége 39. hetében járó, brazil tetováló művész, Joice M Figueiro elment kedvenc zenekara koncertjére a „Couto Pereira“ stadionba. Nem gondolta, hogy ennyire emlékezetes lesz a buli.

A fiatal nő az áldott állapota miatt a mozgássérültek számára fenntartott részen kapott ülőhelyet és a későbbi elmondása szerint remekül érezte magát, majdnem a koncert végéig. Ám amikor csak három szám volt hátra, elkezdődtek a fájások. A terv az volt, hogy megvárja a koncert végét és mentővel szállítják korházba, ám erre már nem volt idő.

A stadion egészségügyi személyzete a helyszínen levezette a szülést, így az egészséges kisfiú – aki a Luan nevet kapta – a stadionban, a Metallica zenéjére jött világra. Édesanyja szerint, 2022. május 7-én, 23:15-kor miközben James Hetfieldék éppen az „Enter Sandman”-t játszották.

„Az egész egy őrült nap volt”

– írta az Instagramon az újdonsült anyuka, aki már három éve megvette a jegyet a kedvenc zenekara, a Metallica koncertjére, amit a pandémia miatt többször elhalasztottak. A nem mindennapi koncerteseményről a Metallica az Instagram Story-jában beszámolt be a 8,2 milliós követőtáborának.