Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Az utolsó pillanatban igazolt az ETO

Vernes Richárd személyében támadó érkezett a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának keretébe. Az élvonalbeli rutinnal rendelkező csatár kölcsönbe érkezik az együtteshez.  

A 29 esztendős Vernes Richárd a Budapest Honvédban nevelkedett, majd az élvonalban többek között megfordult még a Paks és Diósgyőr csapataiban, emellett szerepelt az ausztrál és az izraeli bajnokságban is. A többszörös utánpótlás-válogatott támadó a Vasas együttesétől érkezik.

– A Fradi utánpótlásánál ismerkedtem meg a futballal, honnan a Honvéd akadémiájára kerültem, és ott mutatkoztam be az NB I-ben – kezdte Vernes Richárd. – Ezután Ausztráliában töltöttem el egy évet, ami egy sajnálatos sérüléssel ért véget. Ezután Paks, Zalaegerszeg és Diósgyőr következett, az utóbbi időben pedig a Vasas kötelékébe tartoztam. Az átigazolási időszak utolsó napján futott be a megkeresés, tulajdonképp fél óra alatt sikerült is megegyeznünk. Szívesen jöttem Győrbe, hiszen egy nagy múltú, tradíciókkal rendelkező klubnál folytathatom a pályafutásom. Szeretném minél hamarabb utolérni magam, mert volt sajnos egy kis idő, amíg nem csapattal edzettem. Fontos szerepet akarok betölteni az együttesben, gólokkal és gólpasszokkal segíteni a célok elérését.