A hidegen sajtolt gyümölcslevektől a chia pudingon át a gluténmentes, mandulavajas pirítósig minden egészséges reggelit kipróbáltál, de egy órával az étkezés után újra megéheztél?

Nézz szét Kelly LeVegue holisztikus táplálkozási szakember weboldaldalán, aki olyan hírességekkel dolgozik együtt, mint Jessica Alba, Jennifer Garner és Emmy Rossum. Bestseller könyvei mellett ráadásul megalkotta az éhségromboló Fab 4 smoothie-kat.

Jennifer Garner úgy nyilatkozott, hogy a Kelly-vel való együttműködése óta a szervezete minden nap megkapja a szükséges tápanyagokat, mégsem jelentkezik nála éhségérzet. Elég csak rápillantanod Jennifer atletikus alkatára és egyből lecseréled a megszokott reggelid a Fab 4 Smoothie-ra.

Külön öröm, hogy a Kelly által megálmodott smoothie-k elkészítése nagyon egyszerű. Négy fő összetevőből áll: zsír, rost, fehérje és zöldek. A Fab 4 összetevők, amelyek létrehozzák a turmix alapját, segítenek jóllakottnak maradni és stabilizálni a vércukorszintet. A szélsőséges és kalóriaszegény étrenddel ellentétben Kelly LeVeque azt akarja, hogy a nők teljesnek és energikusnak érezzék magukat.