Egy merész esküvői trend pörög a közösségi oldalakon Amerikában – de nem mindenki lenne elég bátor ahhoz, hogy kipróbálja: vannak menyasszonyok, akik azzal lepik meg vendégeiket, hogy a szertartás után, még a menyasszony tánc vagy a buli előtt új frizurát vágatnak maguknak.
A 28 éves Jessie Angelovski az egyik ilyen menyasszony. Ő„drámai változást” keresett a szertartás és a fogadás között. Bár az esküvőre megnövesztette a haját, a ruhaváltás közben le is vágatta.

„Gondoltam, hogy veszek egy második ruhát, aztán jött az ötlet, hogy csináljunk valami mást, és cseréljünk inkább frizurát” Lisa Dower, Mayfield fodrásza azt mondja, hogy azt hitte, hogy Mayfield kezdetben „viccelt”, de nem: tényleg rövidre vágatta a hosszú haját.
Természetesen, mint minden esküvőnél, a ceremónia és a fogadás közötti tökéletesen időzített hajvágás is sok tervezést igényel. A legtöbb amerikai esküvőn elég gyakori, hogy a fotózás befejezése vagy a helyszínek közötti utazás miatt a nászpár nem hiányzik a vendégeknek, ezért logisztikailag ez egy alkalmas idő a hajvágásra.

Kayla Palace is levágatta a haját, és egyáltalán nem bánta meg a döntését, hogy feleségként már rövid hajjal lejtette a táncát!


 
Az új trend egyfajta szertartás is egyben, a házassággal megjelenő új minőséget, életkezdés is jelképezi. Te bevállalnád?