Kezdőlap KÉK HÍREK

Elképesztő! Saját meztelen fotóikkal zsarolta a lányokat!

Tizenéves fiatalnak adta ki magát, így szerzett intim fotókat fiatal, köztük kiskorú lányoktól egy 43 éves férfi. Később ráadásul megzsarolta őket, hogy ha nem küldenek neki további képeket és videókat, nyilvánosságra hozza azokat, amelyeket korábban kapott.

A Győri Járási Ügyészség közleménye szerint a vádlott 2016 szeptembere előtt különböző internetes oldalon kiskorú lányokkal ismerkedett meg és miután a bizalmukra férkőzött, meztelen képeket kért az akkor 16, 11 és 9 éves fiataloktól.

Ezt követően a terhelt a 11 éves és a 16 éves sértetteteket megzsarolta, hogy a korábban megszerzett felvételeket közzéteszi az interneten, ha a lányok nem teljesítik amit mond nekik, és arra kényszerítette őket, hogy a kamera előtt meztelenül pózoljanak, és a 16 éves lányt arra is rávette, hogy különböző tárgyakkal végezzen önkielégítést. A vádlott mindezt rögzítette is és a felvételeket a darkneten ilyen témájú oldalakra feltöltötte.

A terheltet szexuális erőszak minősített esetével, szexuális kényszerítés minősített esetével, és gyermekpornográfia minősített esetével vádolja az ügyészség, vele szemben – a halmazati szabályokra figyelemmel – tizenöt évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.