A Sabaton szokásától eltérően ünnepi dallal jelentkezett egy hónappal ezelőtt, ami egy nevezetes fegyverszünethez kapcsolódik. Most animációs videót jelentettek meg hozzá, ez már a harmadik klip a sorban.

December 24-én, a tragikus 1914-es évben egy hideg éjszaka közepe. A sáros lövészárokban töltött öt hónap után a harc még mindig nem ért véget, és karácsony este a katonáknak még jobban hiányzott az otthonuk, mint bármelyik más napon, csendesen karácsonyi dalokat kezdtek el énekelni. Bár a hivatalos fegyverszünetet akkor a kormányok elutasították, december 25-én reggel kísérteties csend ült az üres csatamezőre. Ekkor a brit és német katonák lassan kimásztak a lövészárokból, hogy boldog karácsonyt kívánjanak egymásnak, fényképezkedjenek, játsszanak, és néhányan még ajándékot is cseréltek.
Sabaton most egy animációs storyvideóban ábrázolja az első világháborúnak ezt a hihetetlen eseményét, amely később „karácsonyi fegyverszünet” néven vált ismertté. A klipet a zenekar a december 1-től naponta jelentkező online adventi kalendáriumában mutatta be a közösségi médiában és a weboldalán.
„Ez a »karácsonyi fegyverszünet« története, ehhez írtuk a legújabb kislemezünket – nyilatkozta Pär Sundström basszusgitáros. – Most a szokásainktól eltérően adjuk át nektek a zenénket és a mögötte lévő történelmet.”
Az új videót a „macskás” YarnHub készítette, akikkel már dolgozott a zenekar, a No Bullets Fly és a Night Witches dalok videóin is.

A zenekar, a lemez megjelenését követően Európa turnéra indul a The HU és a Lordi társaságában, amelynek budapesti állomása 2022. március 13-án lesz a Budapest Arénában.