Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Közel volt a bravúr a fővárosban, holnap lehet javítani

A Ferencváros otthonában vendégszerepeltek első Erste Ligás idényükben a győri jégkorongosok. Bár a srácok jól tartották magukat, az utolsó percekben azonban – még – győzött a rutin és végül a Fradi 4-2-es győzelmet aratott a Tüske csarnokban.

– Értelemszerűen minden vereség fájó. A két meccs közt az volt a különbség, hogy vagy mi játszottunk jobban, vagy a Fradi gyengébben, de ott a kapura lövési arány sokkal kiegyenlítetteb volt, a sanszok is, gólhelyzetek – mondta a meccs kapcsán Ladányi Balázs vezetőedző. – Kicsit lehettünk volna közelebb a Fradihoz az előbb említett dolgokban, ha nem lövünk annyi mellét vagy blokkot, ami egyrészt őket dicséri, minket kevésbé. Keressük az okát, hogy mi lehet az a szalmaszál vagy banánhéj, amin elcsúszunk és valahogy 50-55 percig nagyon jól megy a Fradi ellen akár idegenben is, de valahogy az i-re nem tudjuk feltenni a pontot. Tudjuk nagyon jól, hogy minden pont nagyon kell a végelszámolásnál és már az egy kisebb siker lett volna, ha a mai meccset hosszabbításra mentjük. Ez nem sikerült, dolgozunk tovább. Meglátjuk mi lesz a későbbiekben, előttünk van szinte az egész szezon – értékelt a mester.

A javításra egyébként akár már vasárnap is lehet lehetőség, hiszen akkor már hazai pályán lépnek jégre a győri hokisok, méghozzá a Gyergyói HK ellen. A találkozó fél hatkor kezdődik.