Az osztrák származású séf, Wolfgang Puck, a Spago nemzetközi étteremlánc tulajdonosa 1995 óta felelős annak a menüsornak a megalkotásáért, amelyet a filmipar leghíresebb díjátadóját követő bálon szolgálnak fel a hírességeknek és a VIP vendégeknek.
Magyar séf is főzött az Oscar-gálára!
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szántó István, a budapesti Spago étterem vezető séfje is prezentálhatott néhány ikonikus magyar fogást vasárnap Los Angelesben, az Oscar-díj átadója utáni bálon.
Az osztrák származású séf, Wolfgang Puck, a Spago nemzetközi étteremlánc tulajdonosa 1995 óta felelős annak a menüsornak a megalkotásáért, amelyet a filmipar leghíresebb díjátadóját követő bálon szolgálnak fel a hírességeknek és a VIP vendégeknek.
Az osztrák származású séf, Wolfgang Puck, a Spago nemzetközi étteremlánc tulajdonosa 1995 óta felelős annak a menüsornak a megalkotásáért, amelyet a filmipar leghíresebb díjátadóját követő bálon szolgálnak fel a hírességeknek és a VIP vendégeknek.
A vadas wagyu marhából készül, és ricottával töltött dumplinggal, valamint mustármagos szósszal kínálják majd. Az ételbe így belekerülhetett Wolfgang Puck szülőhazájának, Ausztriának egy tradicionális fogása is.
A somlói galuskát dió alakú, aranyszínű bonbonként prezentálják, az Eszterházy-torta pedig hagyományos recept alapján készül és a legtradicionálisabb módon mutatják be.
NEKED AJÁNLJUK
A Megyeri híd díszvilágítással hívja fel a figyelmet a ritka betegségekre
A ritka betegségek világnapja alkalmából február 28-ig a Megyeri híd különleges díszvilágítást kap, amely kék, zöld, rózsaszín és lila színekben pompázik. Ezzel a kezdeményezéssel a...