Egy ideje folyton levelet hoz a posta! Nagyjából két hetente, de van, hogy sűrűbben! Már ki sem bontom, csak az elmémet bontja meg ez a sok bosszantó papírtömeg! Ez másfél hónap termése!

Biztosan rájöttek már, hogy a mai téma a kéretlen marketing ajánlatok, és csalások lesz!

Nos, a cég, akit próbáltam megkeresni, de csak postafiók cím van megadva, és román a cégnév, égen-földön nem találok hozzá e-mail címet, vagy telefonszámot, hogy kiderítsem, honnan a búbánatból szedték az én nevemet, címemet, hála a jó égnek, csak a munkahelyi címen zaklatnak! Persze, kezdő zaklatott mondhatja, hogy miért nem írok a postafiókra, hát kérem szépen, mert az a játék feltétele, hogy válaszolj a levélre! Hogy visszaküldd, mert különben nem lehetsz milliomos! Mert ugye én, Szigeti-Aszódi Szilvia asszony, már 7millió 328 ezer forint boldog tulajdonosa lehetnék, ha belemegyek a játékba…szerintük! És most tessék megkapaszkodni! Nem átallottak ráírni, hogy „FIGYELEM! A válaszadás kötelező! Veszélyben az Ön mappájának megszüntetése!”

Bárcsak így lenne! Bárcsak megszűnne a mappám! Én nem kértem, nem akarok sok millió forint tulajdonosa lenni, mert szerencsére jól el vagyok látva józan paraszti ésszel, és nem rendelek tőlük semmit, hogy aztán ne kapjam meg a „garantált” nyereményemet! De sajnos, miközben kutatómunkát végeztem a cég után, találtam cikkeket, hogy egy idős bácsi már több, mint 100 ezer forint értékben rendelt tőlük dolgokat, de természetesen nem kapta meg a nyereményét. Eljárás folyik a cég ellen, de valahogy mindig feltámad hamvaiból és egy új cég névvel folytatja áldásos tevékenységét ez a maffia. Mert erre már nem lehet mást mondani. Szerintem ez egy kalap alá esik az unokázós csalókkal, ugyanis pont ugyanazt a réteget célozták meg! Mondjuk ez alapján én nem tudom, hogy estem bele a profilba, de sebaj! Szóval lelkesen gyűjtöm az asztalomon a leveleket, ki sem bontom, csak bosszankodom rajta, mert ugyanis tehetetlen vagyok. Megkérdeztem a rendőrséget, hogy mi ilyenkor a teendő. Azt mondták, hogy semmit nem tudnak tenni ellene, amíg nem teszek feljelentést. Tekintve, hogy tudom, hogy a cég eljárás alatt van, és így is praktizál, nem sok értelmét látom.

Inkább gyűjtöm az asztalomon, és megírom az esetet, hátha esetleg van valakinek tippje rá, hogy mi vethet véget ennek a levélbeli zaklatásnak!