Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Pont nélkül a téli szünet előtt

Két és fél hetes szünet kezdődik az UNI Győr ETO HC-nál, a szünet előtt viszont két napon belül két erdélyi csapattal is összecsapott a zöld-fehér alakulat.

Pénteken a címvédő Csíkszereda látogatott a Nemak Jégcsarnokba. Jól kezdett a hazai csapat, hiszen vezetett az ETO Vas góljával, viszont alig több mint 1 perccel később Skachkov találatával egyenlített a Csíkszereda. A második harmadtól viszont elkezdett ellépni a vendégcsapat, ráadásul a záró etap elején mindjárt két gólt is szereztek, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt a meccs. Végül 6-3-ra győzött a Csíkszereda.

A vasárnapi, Brassó elleni meccse viszont csak az eredményben lett hasonló, itt ugyanis a vendégcsapat már az első játékrészben 2-0-ra ellépett, sőt, a második harmad elején ebből villámgyorsan négy lett. Az első hazai gól Turbucz révén 21 percnyi játék után született meg, majd a győri játékos a záró harmad elején is betalált, ezzel 4-2-re módosítva az eredményt. Közelebb zárkózni azonban nem sikerült, végül 6-3-ra győzött a Brassó. Az utolsó győri gólt Szalma Zsolt szerezte.

A győriek így a szünet előtt a nyolcadik helyen állnak a tabellán, legközelebb pedig december 23-án a DVTK-val találkoznak szintén Győrben.