Gizike mi szeretnél lenni? Gyémántgyűrű tesztelő! Igen, ez egy valós szakma, és éppen nagyon keresett is!

Az Austen & Blake luxusékszerészet pédául épp  gyémántgyűrű-tesztelőt keres, aki 14 héten keresztül minden héten új darabot viselhet. Mindezért 1400 fontot (csaknem 650 ezer forintot) fizetnének.
Jól hangzik, igaz?
A kiválasztott jelölt fehér, sárga és fekete gyémántokat, valamint smaragdokat, kék zafírokat és rubinokat próbál ki különféle szabásokkal és beállításokkal. Ezután be kell számolni arról, hogy az adott gyűrűt milyen volt viselni.
Az ékszerészeket elsősorban olyan kérdések érdeklik, hogy öltözködéskor nem akad-e bele a ruhába a gyűrű, akadályoz-e a mosogatás közben, mennyire praktikus a mindennapi viselethez, illetve milyen megjegyzéseket kap a tesztelő a családtagjaitól vagy akár idegenektől.
Anthony French gyémántszakértő a következőket mondta a pozícióról: „Luxusékszerészként szeretnénk biztosítani, hogy minden eljegyzési gyűrűnk szépséget és praktikusságot is kínáljon. Reméljük, hogy saját gyémántgyűrű-tesztelőnk bevonásával választ kapunk néhány igen fontos kérdésre.”
French szerint ez a tökéletes munka azoknak, akiknek még nincs gyűrű az ujján, vagy olyanok számára, akik csak a gyűrűt akarják, anélkül, hogy elköteleznék magukat egy másik személy iránt.