Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Tisztes helytállás a Gyergyószentmiklós ellen

Hiába vezetett két góllal, végül 4-2-es vereséget szenvedett az UNI Győr ETO HC a Gyergyószentmiklós ellen az Erste Ligában a hétvégén. Egy emberelőnyös és egy emberhátrányos góllal a zöld-fehér csapat elhúzott, de a GYHK gyorsan szépített.

Fokozatosan vette át az irányítást a vendég csapat, és a második harmad második felében az eredményt is megfordította. A győri gólokat Vass Márk és Czakó Barna szerezték. Az ETO pénteken a Titánok ellen javíthat majd.

Ladányi Balázs, vezetőedző, ETO: „Tudtuk, hogy  nehéz lesz tartani az ellenfél első sorát. Tudtuk azt is, hogy nem szabad nekik esélyt adni arra, hogy  emberelőnyt játsszanak, ezt az egy dolgot nagyon elrontottuk ma és ez meg is bosszulta magát. Emberhátrányban  elveszítettük a mérkőzést. Úgy érzem, azon kívül rendben lettünk volna, de ez a ha utáni rész amivel már nem fogunk tudni semmit kezdeni. Meg kell oldanunk azt, hogy kevésbé adjunk lehetőséget az ellenfeleknek arra, hogy létszámfölényes helyzetbe kerüljenek. Úgy érzem, hogy az emberhátrányok miatt nem voltunk egy súlycsoportban, de ettől függetlenül azt a munkát, amit kellett, azt letettük.”