Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Több, mint ezer család látogatta a Győribaba Fesztivál programjait

Az idei évben babakocsi felvonulással, 122 előadással, családi délelőttel – melynek fő helyszíne a Famulus Business Hotel volt – és 4 gyermekkoncerttel az Árkád Győr Bevásárlóközpontban várták a szervezők az érdeklődőket.

Az idei évben is nagy sikert aratott a fesztivál a családok körében, hiszen több mint 1000 család vett részt, és bővítette ismereteit.

Az idei évben, is nagy sikernek örvendett Dr. Fekete Zoltán szülész-nőgyógyász előadása, ahol közel 50 kismama tehette fel kérdéseit a családbarát szülészetről és az ellátási rendszerről.

Az édesanyák mellett szakember társalgóra invitálták a győri szakembereket. A társalgón közel 20 győri gyógytornász, szülésznő és rehabilitációs szakember vett részt, elindulván egy a császármetszést érzékenyítő úton.

Az idei év újítása a "Kapaszkodó-jegy" melynek bevételéből a Győribaba Fórum és a Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület falra és ágy mellé szerelhető kapaszkodókat, ágy fellépőket és fürdőszobai tárolókat szeretne vásárolni a Győri Petz Aladár Megyi Oktató Kórház Szülészeti – és ha elegendő támogatás érkezik a nőgyógyászati – osztályon "vendégeskedő" nők felépülésének megsegítése érdekében!

A fesztivál legnagyobb sikere a szombati zárónap volt az Árkád Bevásárlóközpontban, ahol Kalap Jakab báb műsorát, HAngol zenés produkciót, a Selena Hastánc Stúdió fellépését és az Arforce1 TSE Hungary fellépését tekinthették meg az idelátogatók!