A rendőrség még mindig keresi a gyanúsítottat, aki a betörést követően egy sikátorban hagyta a lopott fűnyírót, majd elmenekült.

A jelentések szerint egy délkelet-texasi család otthonába tört be egy férfi, aki ellopta az ott talált fűnyírót, ám mielőtt megszökött volna vele, még gondosan lenyírta a füvet az első és a hátsó kertben, mindezt pedig a biztonsági kamerák is rögzítették.
A felvételeken jól látható, amint a férfi kiveszi a fűnyírót a tárolóból, feltölti a tartályát benzinnel, majd a kertbe tolja az eszközt, ahol a kerítés mentén neki is kezd a fű lenyírásának, azonban az eset további történései már nem kerültek rögzítésre.
A rendőrség elmondása alapján a gyanúsított, Marcus Renard Hubbard a fűnyíróval együtt hagyta el a helyszínt, akit a házhoz érkező járőrök azonnal üldözőbe vettek, miközben a férfi végig magával hurcolta az eszközt.
A gyanúsított egy közeli sikátorban döntött végül úgy, hogy lemond a fűnyíróról, ezért aztán otthagyta, majd sikeresen lerázta a járőröket, így a rendőrség jelenleg is keresi.