Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

A győri kézilabdaklub korábbi elnökét nevezték ki a Veszprém élére

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csík Zoltán helyét a Győri Audi ETO KC korábbi elnöke, Bartha Csaba veszi át a veszprémi kézilabdaklub élén; jelentette be a kézilabdaklub a hivatalos honlapján.

„Örömmel mondtam igent a felkérésre, óriási megtiszteltetés számomra, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatójaként a csapattal nagy célokért küzdhetünk mind a hazai kupában és a bajnokságban, mind a nemzetközi porondon. A Bajnokok Ligájában nem titkolt célunk szintet lépni és a végső győzelemért harcolni – erre a klubot múltbéli eredményei kétségkívül régóta predesztinálják” – idézi Bartha Csabát a handballveszprem.hu

Bartha Csaba neve ismerősen csenghet sportolói körökben, számos futballklubnál dolgozott, több alkalommal is becsatlakozott a Magyar Olimpiai Bizottság munkájába stratégiai felsővezetőként és nem utolsósorban 2016 és 2022 között a Győri Audi ETO KC elnöke volt. Mindemellett fontos sporttudományos munkát is végez – írja a Veszprém honlapja –, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sportági Intézetének igazgatója, egyetemi docense. (A fotó  2019-ben készült, a Győri Audi ETO KC facebook oldalán található.)