Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

A jócselekedetekről szól az október az Audinál

A vállalat munkatársai, a tavalyi évhez hasonlóan, idén is számos önkéntes projekthez csatlakoztak. 

Gyermekotthonokat tesznek szebbé, kertet rendeznek az idősek otthonában és játékos foglalkozásokkal teszik könnyebbé a kórházban ápolt gyermekek mindennapjait.

Németh Kinga az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja elmondta, a vállalat kiemelten fontosnak tarja a társadalmi felelősségvállalást, ezért aktívan hozzájárul a régióban élők életszínvonalának folyamatos növeléséhez a kulturális és sportélet támogatásával, az oktatás fejlesztésével, valamint a környezetvédelmi és szociális kezdeményezések felkarolásával.

Nagy György az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke kiemelte: a Jócselekedetek Hónapja egy olyan kezdeményezés, ahol megmutathatják közösségük erejét, és ezt megoszthatják környezetünkkel.

Emellett tovább folytatódik az Audi Hungaria és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által közösen szervezett Pro Bono programsorozat: az Audi Hungaria munkatársai szaktudásukat és szakmai tapasztalatukat ingyenesen látogatható szakmai előadásokon osztják meg a régió kis- és középvállalataival. Az érdeklődők a többi közt a válságmenedzsment, az energiaellátás biztosítása, a járműipari transzformáció, valamint a vállalati marketing témakörökben hallgathatnak előadásokat.