Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három domináns forma és méret alapján válogathatsz idén ősszel, a legnagyobb divatházak iránymutatása alapján. 

Félhold alakú táskák

A Bottega Veneta fonott bőrtáskákat mutatott be fém fogantyúkkal, a Louis Vuittonnál pedig több tónusú, monogramos stílusokat alkottak meg, láncokkal díszítve. A Miu Miu kifutóján pedig a steppelt szatén darabok domináltak.

Nagyméretű táskák

Szezonról szezonra mindig megújulnak az XXL méretű táskák. Az új szezonban a letisztultan elegáns, semleges árnyalat a divatos. Ennek köszönhetően a mindennapi használatra is tökéletesek, hiszen minden elfér bennük amire szükséged lehet.

Dupla táskák

A táskáknak idén ősszel saját kiegészítőik lesznek, ami azt jelenti, hogy a nagyobb méretűekhez, kisebb táskák és mini pénztárcák vannak rögzítve, ahogyan azt a Versace, a Fendi és a Jil Sander kifutóján is láthattuk. A tervezők tehát megalkották a dupla táskákat.

/Fotók: Alvatore Ferragamo, Jil Sander, Louis Vuitton, Miu Miu, Bottega Veneta, Proenza Schouler, Salvatore Ferragamo, The Row, Versace, Fendi, Helmut Lang, Off-White/