Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az énekesnő viselkedése miatt ismét egyre több rajongó kezdett el aggódni annak jóléte miatt.

Britney Spears a minap immár hetedszerre törölte Instagram-fiókját, ami újfent aggodalmat keltett rajongói körében, különösen a Los Angeles-i étteremben történt incidens után.
Az énekesnő egyik rajongója a Ventura megyei seriff irodáját is felhívta, ami után a rendőrök Spears otthonához is kiszálltak. Miután megérkeztek, megállapították, hogy nincs okuk azt feltételezni, hogy az énekesnő veszélyben lenne, az azonban nem világos, hogy közvetlenül vele beszéltek-e a hatóságok.

A 41 éves énekesnő nemrég River Redre változtatta a nevét Instagramon, ennek pedig a rajongók szerint köze lehet ahhoz az az 1998-as azonos című filmhez, amely egy fiatal férfiról szól, aki megöli alkoholista apját, hogy véget vessen a családon belüli erőszaknak. Spears apjával való rossz viszonyát és jogi vitájukat az egész világ ismeri.
A rajongók aggodalma nem teljesen alaptalan, hiszen Britney Spears viselkedése időnként valóban megkérdőjelezhető, elég csak a furcsa táncos videóira vagy az Instagramra feltöltött meztelen fotóira gondolni.

Az énekesnő nemrég egy Los Angeles-i étteremben is jelenetet rendezett, miután észrevette, hogy a vendégek fényképeket és videókat készítenek róla. A szemtanúk szerint kiabált és összefüggéstelenül beszélt, miközben férje nemtetszését kinyilvánítva nemes egyszerűséggel elhagyta az éttermet.
Nagyjából egy hónappal ezelőtt férje kapcsán is furcsa információk kezdtek el terjedni, akkor azonban Sam Asghari határozottan tagadta, hogy felesége az ő irányítása alatt állna.