Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A whiskygyártó terméke mellett olyan körömlakott is lehet kapni, ami megváltoztatja a színét, ha elég hideg már a sör.

Bejelentkezett a legfurcsább karácsonyi ajándék címére a Jim Beam, a népszerű whiskymárka egy olyan pizsamát kínál, amelyet úgy alakítottak ki, hogy az emberi ölelést utánozza.
A „Kentucky Hug” PJ első látásra olyan, mint egy sima kockás pizsama, azonban több annál. Van egy levehető része, amely úgy van kialakítva, hogy egyes pontokon finom nyomást gyakoroljon a nyakra és a vállakra, azt az érzetet keltve, mintha valaki megölelt volna minket.

Az ünnepi időszak akkor a legjobb, ha a barátokkal és szeretteinkkel jól érezzük magunkat egy bourbon mellett. De nem lehetünk mindig együtt.– érvelt a termék mellett Matt Plumb, a Jim Beam marketingigazgatója.
A pizsama neve azért lett Kentucky Hug, mert ez a kifejezés népszerű az amerikai whiskyrajongók körében, ezzel írják le azt a meleg érzést, amit az ital elfogyasztása okoz.
A limitált kiadású pizsama 25 dollárba (kb. 9900 forint) kerül.

Ha ez nem elég egyedi ajándék, meglephetjük ismerőseinket egy olyan körömlakkal is, amely jelzi az elfogyasztani kívánt sör hőmérsékletét. Az ezüst színű körömlakk kékre vált, ha az ital már elég hideg.
Hátránya, hogy csak az ötletgazda, a Coors söreivel működik, viszont 7 dollárért (kb. 2800 forint) hozzá lehet jutni.
A sörgyártó a San Francisco-i székhelyű, körömlakkokkal foglalkozó Le Chattel közösen fejlesztette ki a terméket „minden olyan sörivó számára, aki a hideg helyett a meleg főzetet részesíti előnyben”.