Segítik a programok közötti eligazodást. A leglátogatottabb alkalmazásboltokban (Google Play, App Store) már elérhető és letölthető a Szent István Nap rendezvényeivel kapcsolatos, a legfontosabb információkat tartalmazó ingyenes mobilapplikáció.

Használathoz nem szükséges regisztráció!

Négynap alatt számos koncert

Hazánk születésnapját minden évben méltó módon megünnepeljük. A négynapos ünnepségsorozat keretében családi és gyermekprogramok, valamint könnyűzenei koncertek sokaságát kínálják. Az ünnepségsorozat összes programját és fellépőit, valamint a látogatható helyszíneket és a rendezvénnyel kapcsolatos híreket is elérhetik a Szent István Nap hivatalos mobilapplikációjában az alkalmazást letöltő felhasználók.

Mentsd a kedvenceid közé, hogy eligazodj!

Mesterségek Ünnepe, a Divat&Design Fesztivál, a Magyar Ízek Utcája, a Csárdafesztivál, illetve a Food Truck Show színesíti a programot. 
Állítsd össze saját programodat, mentsd a Kedvencek közé.

A műsorokat akár a saját, online naptárhoz is hozzáadhatod.

Az ingyenes applikáció, amelyből rendkívüli helyzetben közvetlenül vészhívás is indítható, augusztus eleje óta már elérhető a nagyobb alkalmazásboltokban. Aki a tavalyi esemény kapcsán már letöltötte, annak csupán frissítenie kell az appot.