Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szent István Napra kilátogató vendégek idén is megfizethető áron vásárolhatják meg a kijelölt ételeket és italokat a rendezvényhelyszíneken. A Szent István Nap termékek közül az ásványvíz (190 Ft), a sör (350 Ft) és a perec (300 Ft) a tavalyi áron lesznek kaphatóak, a további fix áras
termékek költségei pedig csak minimálisan növekedtek az előző évhez képest. A kedvezményes étel, és italkínálatot a Szent István Nap pontokon szerezhetik be a rendezvényre látogatók.

A szervezők célja, hogy a Szent István-napi étel- és italkínálat mindenki számára elérhető és megfizethető legyen, ezért a kilátogató vendégek idén is fix áron vásárolhatják meg ezeket. A költségek meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak
legalacsonyabb zónájába essenek, így az ásványvíz, a sör és a perec ára változatlan tavalyhoz képest, a további termékek ára pedig csak minimálisan növekedett, de továbbra is jóval a piaci ár alatt érhetőek el a rendezvény ideje alatt.
A széles termékpaletta és a megfelelő kiszolgálás érdekében a rendezők számos olyan céggel működnek együtt, akik tapasztalatban, minőségben és termékpalettában is megfelelnek az elvárásoknak. Ilyen partner a Szentkirályi Ásványvíz, amely az ásványvizet, a Borsodi Sörgyárak
Zrt., amely a Szent István Nap sörét biztosítja csapolva és dobozos kiszerelésben, valamint a Pepsi Cola, amely kétféle kólát kínál a rendezvényen. Borból is széles választék lesz elérhető a Kancellár Birtok jóvoltából, míg az évszázadok óta tradicionális vendégváró ital, a pálinka is több ízben lesz kapható a Nobilis Pálinkát gyártó Spirits-68 Kft.-vel kötött partnerség eredményeként.
A Szent István Nap termékeit árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István Nap-
logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől. Itt megtalálhatók a Szent István Nap logóval ellátott hivatalos termékek, illetve a további fix áras árukínálat is.

Szent István Nap logós fix áras termékek:
Szentkirályi Ásványvíz (szénsavas és szénsavmentes): 190 Ft
Extra dús ásványvíz (1dl): 99 Ft
Pepsi Cola (0,5l): 320 Ft
Pepsi Max (0,5l): 320 Ft
Dobozos Borsodi (0,5l): 350 Ft
Csapolt Borsodi (0,4l): 350 Ft

Kancellár bor (1 dl): 220 Ft
Nobilis Irsai pálinka (4cl): 750 Ft
Pirulo görögdinnye alma jégkrém (73ml): 390 Ft
Bécsi perec (kb. 100gr): 300 Ft
Pogácsa (kb. 80 gr): 275 Ft

A Szent István Nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes
információk folyamatosan bővülő tartalommal a www.szentistvannap.hu weboldalon és a
hamarosan frissülő mobilapplikáción érhetők el. A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.

Forrás: Village Media