Átadták a Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért Díjakat

Átadták a Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért Díjakat
Átadták a Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért Díjakat

A rangos elismerést négy tagozatban összesen 13-an vehették át Dr. Szakács Imrétől, a Megyei Közgyűlés elnökétől. Az, hogy ma ki kapott díjat, a korábbi javaslattétel alapján dőlt el.
Díjazottak területfejlesztési tagozatban:Frank Péter, a Movinnov Kft. nyugalmazott műszaki vezetője (Mosonmagyaróvár), Németh Gy. Géza, a Kapuvári Vízitársulat igazgatója. A gazdasági tagozat díjazottjai: Knapp József, egyéni vállalkozó (Csorna), Kunczi László, a Kunczi Kft. ügyvezető igazgatója (Kapuvár), Németh Ernő, a Csornai Tejporgyár igazgatója. A szociális tagozat díjazottjai: Dr. Demetrovics Szilárd, háziorvos, a Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány, Molnár Mária, a csornai Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ pedagógusa, Szabó János, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének elnöke, Dr. Szászné Horváth Katalin, a soproni Fogyatékos Gyermekek Otthona szociális ügyintézője, programszervezője. Az ifjúsági tagozat díjazottjai: Bán Erika, a rábapatonai Bolero Közhasznú Tánc és Sportegyesület vezetője, Hauptmann Tamás, a Jánossormorja Televízió főszerkesztője, Papp Attila, a Liszt Ferenc Harka-Doborján kerékpártúra szervezője.
A területfejlesztési, az ifjúsági és a szociális tagozat képviselői emlékplakettet, pénzjutalmat, díszoklevelet, a gazdasági szakemberek pedig ugyancsak díszoklevelet, illetve elismerő táblát kaptak. A kulturális és a sajtó tagozat díjait jövőre a Magyar Kultúra, illetve a Magyar Sajtó Napján adják majd át.