Az Audi ETO-ban kézilabdáznál? Itt a lehetőség!

A Győri ETO KC Akadémia 2020. november 16-án (hétfőn) 9 órai kezdettel rendezi kiválasztó napját, melyre várja a 2005-2006-os és 2007-2008-as születésű kis kézilabdás lányok jelentkezését. Az egy napos foglalkozáson való – a regisztrációs lap határidőben történő leadását követő – részvétel az első lépcsőfok az akadémiai képzés felé, ill. előfeltétele a 2021-es esztendő elején megrendezésre kerülő második körös kiválasztónak.

Az Akadémia várja a 2005-2006-os és 2007-2008-as születésű kézilabdapalántákat 2020. november 16-án (hétfőn) Győrben, egy egész napos kézilabdás eseményen.

A résztvevő sportolóknak különféle felmérések és játékos aktivitások során lehetőségük nyílik bizonyítani rátermettségüket és tehetségüket a sportágban – a szakemberek által kiválasztott játékosok 2021 év elején egy újabb körben ismételten megmérettetik magukat, s a legügyesebbek felvételt nyerhetnek kiemelt akadémiai képzésünkbe.

A kiválasztó foglalkozások helyszíne: Audi Aréna Győr (9027 Győr, Kiskút liget)

A kiválasztó nap programja:
9:00 Fizikai felmérések
12:00 Közös ebéd
14:30 Technikai felmérések

Szükség van edzőfelszerelésre és lehetőség szerint kézilabdára!
REGISZTRÁCIÓS LAP
A kiválasztón való részvétel előfeltétele a REGISZTRÁCIÓS LAP (letölthető ITT) kitöltése és Hoffmann Beáta utánpótlás koordinátor részére, a hoffmann.bea@gyorietokc.hu e-mail címre történő mihamarabbi (HATÁRIDŐ: 2020. november 9.) visszaküldése.

Kockázatszűrő kérdőív COVID-19
Kérünk minden résztvevőt, hogy törvényes képviselőjének aláírásával ellátott KOCKÁZATSZŰRŐ KÉRDŐÍVET kitöltve (letölthető ITT) hozza magával a kiválasztó foglalkozásra, s adja le kollégánknak! A belépést követően kötelező kézfertőtlenítésre és érintésmentes testhő mérésére kerül sor.

Ezúton kérjük azon jelentkezőket, akik a vírusfertőzés bármely lehetséges tünetét észlelik magukon/nem érzik jól magukat/stb., jelezzék a fenti e-mail címen, valamint az elővigyázatosság és mások egészségének védelme érdekében ne látogassanak el a kiválasztóra!

Híradó főszerkesztő, riporter