Baleseti összefoglaló megyénkből

ittas sofőr

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy személyi sérüléssel és öt anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Tatai úton. Egy 26 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival a Banai út felől, a Fehérvári út irányába, amikor elvesztette uralmát járműve felett, és az úttestről lehajtva egy villanyoszlopnak ütközött.

A rendőrök a helyszínen a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a férfit mintavételre előállították.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 144. kilométerszelvényében. Egy 20 éves román férfi közlekedett személygépkocsiból és az azzal vontatott autószállító trélerből álló járműszerelvénnyel Budapest irányába. Haladása során – tisztázatlan okból – az út menti szalagkorlátnak ütközött, amelynek következtében a tréler felborult.

felborult tréler

A balesetek körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Híradó főszerkesztő, riporter