Ezen a koraestén a gasztronómia és a mûvészet adott egymásnak randevút. A Zichy Palota kiállítótermébe a soproni borospincék legjavát hozták el a kiállítók. Fehér, rosé és vörösbor került a poharakba, a vendégek pedig kisebb csoportokban hódoltak a kulturált borfogyasztás szenvedélyének. Az est házigazdája Pálffy István volt, aki szerint a soproni bor híre az elmúlt évek során pozitív fordulatot vett. A szervezõk elmondták: idén még csak meghívott vendégek vehettek részt a borkóstoláson, jövõre azonban már bárkit szívesen látnak, aki csekély díjazás fejében szeretné megtudni, milyen mostanában a soproni bor.
Cikkünk frissítése óta eltelt 17 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Az ünnepek alatt sem marad magára senki
Az ünnepi időszakban is folyamatosan fogadják a hívásokat a 116-123-as lelkisegély számon, amely azok számára nyújt segítséget, akik egyedül, nehéz lelkiállapotban élik meg a...





