Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lehet, hogy a Disney számára ő már nem Jack Sparrow kapitány többé, de sok rajongója számára még mindig az. Ezt most egy szívhez szóló videóban mutatta meg, amit egy halálos beteg rajongója kedvéért rögzített.
A 11 éves Kori óriási rajongója A Karib-tenger kalózainak. A derbyshire-i kisfiú súlyos szívbeteg, aki az elmúlt években már két transzplantáción esett át, de sajnos egyik sem javított a helyzetén. Most a családjával és az orvosaival együtt úgy döntött, hogy harmadik transzplantációt már nem vállal, és már senki sem tudja, mennyi ideje van hátra. A hamarosan Budapestre látogató Johnny Depp őt próbálta kicsit felvidítani azzal, hogy ismét Sparrow kapitánynak öltözött.

Sok szerencsét kívánok neked. Én vagyok az első számú rajongód, Kori kapitány. Minden tiszteletem és szeretetem, haver
– mondja a felvételen a sztár, aki bekövette a kisfiú YouTube-csatornáját, a „Kraken the Box”-ot is, aminek olyan egyéb híres feliratkozó is vannak, mint Dwayne Johnson. Kori édesanyja, Pixi szerint a család és az orvosok mostanra már minden opciót végigzongoráztak, és eljutottak arra a szomorú következtetésre, hogy „Most már nincs gyógymód”.