Programok
Rendezvényterem:
- a régió pincészeteinek megismerése a borászok által
- borkiállítás és vásár
- korlátlan kóstolási lehetőség, az egyes borfajták és pincészetek megismertetése céljából
- kötetlen ismerkedés, kapcsolatépítés
Különterem (általános előadások, workshopok):
- 11:00: Barista – „Varázslat a kávéval és a tejjel”
- 11:45: Sommelier – „Az étterem showman-je”
- 12:30: Szivarszakértő – „A szivarok világának bemutatása, helyük az éttermekben, szivaretikett”
Turisztikai, gasztronómiai jellegű előadások:
- 13:15: Borturizmus – „Egy követendő példa: Gere Crocus Borhotel Villány”
- 14:00: Gasztronómia – „Hódít az internet: az új gasztroblogger generáció”
- 14:45: Tematikus utazások – „A jövő az élményekkel teli utazásoké”
A pannonhalmi borrégiót bemutató, célzó prezentációk:
- 15:30: Borász – „A pannonhalmi borvidék bemutatása”
- 16:15: Borkereskedő – „A régió megjelenése az éttermekben”
- 17:00: Borszakértő – „Bormarketing a régióban, a jelenlegi helyzet és a lehetőségek”