Bővítik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központját

Bővítik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központját
Bővítik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központját

Az új központ a motorfejlesztés és a gyártástervezés területeinek közvetlen közelében épül. Egy épületben kap helyet a kísérleti motorgyártáshoz kapcsolódó valamennyi terület, valamint új funkciók kiépítésére kerül sor, melyek lefedik a sorozatgyártás-felfuttatás egész folyamatát. Ide tartoznak a koordináció, a mechanikai megmunkálás, a gyártás, a minőségirányítás, valamint az analízis és a logisztikai tevékenységek. Cél az új motorok gyártáskészre fejlesztése és gyártási folyamatainak optimálása.

 

„A Kísérleti Motorgyártó Központ tevékenységének köszönhetően az új motorok a sorozatgyártáshoz szükséges ideális állapotban kerülhetnek a gyártásba. Ezzel termékeinket és folyamatainkat javítjuk. Az új központ munkája egyben bővíti kompetenciáinkat a motorgyártás területén” – mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria termelésért felelős ügyvezető igazgatója.

 

Jelenleg 40 munkatárs dolgozik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központjában. 2012 tavaszáig az MAC további 30 munkatársat – magasan képzett mérnököket, technikusokat és berendezés-kezelőket – vesz fel.

 

A Kísérleti Motorgyártó Központ 2010-ben kezdte meg működését, azóta az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél a szériamotorok gyártása mellett a kísérleti motorok szerelése, analizálása és optimalizálása is Győrben történik. A magasan képzett munkatársak szakmai tudását a Volkswagen-konszernben is nagyra becsülik.

Szerkesztő, riporter