Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Egyes források szerint férjéről is szó esik majd az életrajzi könyvben, de főként a világsztár gyerekkorán, karrierjén, hírnevén és az ezzel járó nehézségeken lesz a hangsúly.

Még júliusban derült ki, hogy Britney Spears könyve, a The Woman in Me október 24-én jelenik meg, amelynek hírét izgatottan fogadták a rajongók, ám azóta történt néhány dolog az énekesnő életében, amely által felmerült a kérdés, mindez befolyással lesz a memoárjára.

Ugyanis nemrégiben arra is fény derült, hogy Asghari és Spears egy év házasság után elválnak, amelyet férje kezdeményezett kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Azóta több pletyka is napvilágot látott, mint például az, hogy megcsalás állhat a háttérben, Sam és Britney pedig már nem is beszélnek egymással.

A TMZ forrásai viszont arról számoltak be, hogy azok, akik elsősorban az énekesnő Sam Asghari-val való kapcsolatára és a szakításukra kíváncsiak, csalódni fognak: ugyanis semmilyen változtatást nem eszközölnek a könyvön a válás miatt.

Sőt, két héttel korábban Spears jóváhagyta a végleges formátumot, tehát még ha akarna, sem tudna változtatni rajta semmit. De az is kiderült, hogy mióta elterjedt hír, miszerint az énekesnő és a fitneszedző elválnak, még többen rendelték elő a könyvet.

Ám a lap forrásai kiemelték, bár Samről is esik majd néhány szó a könyvben, de nem a kapcsolatuk lesz a fő téma, sokkal inkább Britney gyerekkora, karrierje, az óriási hírnév, illetve az, hogy milyen volt hosszú éveken át gondnokság alatt élnie.