Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
2021 novemberében Győrben is hallhatta a közönség Jon Lord 'Concerto For Group And Orchestra' című művének előadását az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson és egy szimfonikus zenekar közreműködésével. Március 15-én Bukarestben is sor került egy hasonló koncertre, amely előtt az énekes egyik szólódalát, a Tears Of The Dragon-t gyakorolták együtt a főszereplők, amiről videó is készült.
 

 
Dickinson így vezette fel az újabb fellépéseket: "izgatottan várom a Concerto For Group And Orchestra további előadásait, amelyek európai és brazil helyszíneken zajlanak majd. Hogy mi is ez pontosan? Egy 45 perces komolyzenei mű a Deep Purple legendája, Jon Lord tollából, amely egy rock and roll banda és egy szimfonikus zenekar interakcióira épül, amelyek külön-külön és együtt is játszanak, én pedig az énekes részekért felelek. Ez a műsor első fele, a második pedig már sokkal lazább és kötetlenebb. Ebben is vannak instrumentális részek, valamint eljátszunk öt Deep Purple dalt, a Perfect Strangers-t, a When A Blind Man Cries-t, természetesen a Smoke On The Water-t, a Hush-t és a Pictures Of Home-ot, ami egy igazi ritkaság és a szimfonikusokkal különösen csodálatosan szól. A végére pedig tartogatunk még egy kis meglepetést, két szólódalom, a Jerusalem-et és a Tears Of The Dragon-t, amelyekben szintén közreműködnek a szimfonikusok is. Szóval egy fantasztikus produkcióval várunk mindenkit, amelyben kiváló muzsikusok játszanak és valóban a zene kerül a középpontba."