Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Csapatépítő főzőverseny volt a Pannon-Víz Zrt.-nél

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Pannon-Víz Zrt. III. Főzőversenyét a munkavállalói és családtagjaik körében. Idén 17 csapat mutatta meg, hogy mennyire kiváló a sütésben, főzésben.

 

A rendezvényt a délelőtt folyamán tűzoltó bemutató színesítette, ahol a résztvevők a gondos tűzvédelmi oktatást követően ki is próbálhatták a tűzoltást az ásványrárói önkéntes tűzoltók felügyeletében.

A versenyen elkészült ételeket három tagú bíráló bizottság kóstolta és véleményezte, akiknek igazán nehéz dolga volt, hiszen minden csapat remekül szerepelt és kiváló ételeket mutatott be a zsűrinek. A dobogó harmadik fokára ebben az évben Écsi szennyvíztelep munkatársai léphettek. A legízletesebb ételeket idén a Győri szennyvíztelep munkatársai készítették, akik főétel kategóriában az első és második helyezést érték el, valamint a külön kategóriás házi készítésű sütemények között is az első helyen végeztek. Első helyezésükért nem csak a legnagyobb serleget és trófeát vihették haza, hanem elismerésként az 1-1 szabadnapot is.