Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Talking Heads 1975 és 1991 között tevékenykedett, majd 2002-ben egyszer léptek újra színpadra, amikor beiktatták őket a Rock And Roll Hírességek Csarnokába. Azóta a banda tagjai határozottan visszautasítanak mindenféle fellépési lehetőséget, noha az évek során számos ajánlatot kaptak, amelyek millió dolláros bevételt hozhattak volna nekik.

A Billboard értesülése szerint a Live Nation, az egyik vezető koncertszervező vállalat, akár 80 millió dollárt is hajlandó lett volna fizetni a csapatnak hat-nyolc fesztiválfellépésért, ahol a Talking Heads lett volna a főzenekar.

A Coachella fesztivál szervezői szintén örömmel fogadták volna a Talking Heads újabb színpadi fellépését, és állítólag 10 millió dollárt is felajánlottak volna értük. Az együttes azonban ezt az ajánlatot is visszautasította.

David Byrne egy tavalyi interjúban elmondta, hogy bár időnként beszélgetnek egymással, de nem járnak össze. Az énekes visszatekintve sajnálja, hogy akkoriban szó nélkül távozott a zenekarból, de úgy érzi, hogy a feloszlásuk elkerülhetetlen volt.