Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Van egy edzőterem Győrben, ami gigantikus méretekkel rendelkezik, mégsem fogsz elveszni benne! 2600 négyzetméter, 140 fitness gép, 85 kardió gép, külön női terem, cross-részleg, szaunák és nem utolsó sorban teremedző szolgáltatás.


Az eszközparkot úgy állítottuk össze, hogy minden gyártó gépsorozatának a legjobb elemeit, tagjait válogattuk ki, így ezek segítségével minden izomcsoportra a leghatásosabb edzésmunkát tudod elvégezni nálunk. Emellett a kardió géppark széles választékot kínál, hisz a hagyományos futópadok, eliptikus trénerek és biciklik mellett vannak lépcsőző gépek, wave gépek, taposók és még számos különleges eszköz is. A teremben a teljesen kezdők mellett a versenysportolók is megtalálják a fejlődésükhöz szükséges gépeket. Ráadásul az eszközpark folyamatosan bővül!
Már hajnali 5 órától jöhetsz edzeni, egészen éjfélig, tehát nincs kifogás, hogy mikor fér bele a napodba az edzés! Ha esetleg nem tudod, hogy állj neki az edzésnek, szeretnél elérni egy célt, akár fogyás, akár izmosodás, vagy versenyzés lenne az, akkor a személyi edzőink segítségét tudod igénybe venni! Ők biztosan kihozzák belőled a maximumot, amennyiben nem csak meghallgatod, hanem be is tartod a tanácsokat. Az edzőink közül a meghatározott cél és természetesen a szimpátia alapján biztosan ki tudod választani a legmegfelelőbbet. A személyi edzőket az edzőteremben, vagy elérhetőségeiken keresztül lehet elérni. Megtalálod őket a www.cutlergyor.com oldalon!


Sokszor a nőket feszélyezi, hogy férfiakkal együtt eddzenek, esetleg szemérmesebb típusok, de nálunk ez sem lehet kifogás, mert számukra is van megoldásunk! A női vendégek rendelkezésére áll a teljesen felszerelt, 200 m2-es külön terem. Itt a férfi szemek elöl "elbújva" lehet az edzésmunkát elvégezni. Minden izomcsoportot meg tud mozgatni, sőt még kardió gépek is vannak, tehát a teljes edzésprogram elvégezhető. Olyan, mint egy kis edzőterem, a nagy edzőtermen belül.


Aki ismeri a funkcionális edzés csínját-bínját az bátran használhatja a 200 négyzetméteres TRX-kötelekkel, kettlebell-ekkel, cross-fit eszközökkel felszerelt funkcionális részlegünket. A felsoroltak mellett még sok kisebb-nagyobb, a funkcionális edzéshez, illetve a nyújtáshoz szükséges eszközt megtaláltok itt (pl. van a nyújtások végzésre alkalmas nyújtókeretünk is). Ezen sarkunkat ajánljuk Vendégeink számára kiegészítő edzésgyakorlatok, vagy akár a nyújtás elvégzésére, de azok számára is, akik a funkcionális edzés szerelmesei, hisz ők egy teljes értékű edzést tudnak itt elvégezni.
Az edzésmunka után (vagy akár csak kikapcsolódásként a pihenőnapon) van lehetőség, hogy ellazulj a szauna térben. 7-8 személyes finn szauna és 4-5 fős infra szauna ad lehetőséget a "mesterséges láz" elérésére, immunrendszer erősítésére és még több kalória elégetésére. A szaunából kijőve dézsazuhany alatt tudsz felfrissülni, illetve a pihenő ágyakon relaxálni. A szolgáltatás érvényes edzőtermi belépővel vehető igénybe (akár napijeggyel is).

Legyen bármi a cél…fogyás, izmosodás, életmód váltás, versenyzés… a Cutler Fitness mindenben melletted áll! Tematikus programjainkkal is segítjük a céljaid elérését, például az Életmód Club keretein belül. (eletmodclub.hu)

Sőt, a hűséget is díjazzuk, melynek keretében, aki a 2023-as évben minden hónapban vált havi bérletet, azt egy havi korlátlan bérlettel ajándékozzuk meg!

 

 

Ha Győr akkor Cutler,
Ha fitness, akkor ez kell!
Az ETO Park 2. emeletén!
HÉTFŐ – PÉNTEK
05:00 – 24.00
SZOMBAT – VASÁRNAP
06:00 – 24:00

 (x)