Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Természet festette falevél, dió, mogyoró vagy éppen csipkebogyó. Mind olyan, a környezetünkben lévő dolog, ami nagyon kellemes hangulatot áraszt. Ezt használjuk ki lakáson belül is.

Egyszerű, de nagyszerű

A dió, mogyoró, makk, toboz, csipkebogyó, különböző bokrok kis színes termései mind olyan őszi termések, amiket őszi dekorációként is felhasználhatsz. Gyűjtsd be őket, és már indulhat is a kreatív munka.

A tök a jolly joker

A színe már önmagában üde. A dísztököket rakd egy formás üvegedénybe, és már kész is vagy az őszi díszeddel. Mutatós, pénztárcakímélő megoldás! Ráadásul sokáig eltart.

Szedj egy csokor falevelet!

Vagy inkább kettőt, hármat. Itt még csak festeni sem kell, hiszen a természet megteszi azt helyetted. A színes faleveleket tűzd vagy ragaszd koszorúalapra, aztán máris mehet az ajtóra ez a gyönyörű, mégis egyszerű őszi dekoráció. De szintén nagyon mutatós ugyanez makkból készítve.

Hangtalan szélcsengő

Nemcsak a lakásban, de a teraszra is szuper ötlet, ha az őszi terméseket, faleveleket egy erősebb madzagra felfűzöd. Tulajdonképpen olyan látványt ad, mint a szélcsengő, de hangtalan és gyakran cserélheted rajta a függőket.

(forrás, fotó: kerttv.hu, hause.de)