Kezdőlap KÉK HÍREK

Drogosan ült a volán mögé

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Befejezték a csornai nyomozók a farádi férfi ellen indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki kábítószer hatása alatt vezette gépjárművét.

A Csornai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el egy 33 éves farádi lakos ellen, akit autójávall Csornán, a Thököly úton állítottak meg a járőrök még januárban, hogy ellenőrizzék. Eközben bukkantak a férfi ruházatában a kábítószergyanús anyagra, közölte a police.hu.

A fiatalembert az egyenruhások elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra vitték. Ott végezték el a drogtesztjét, amely pozitív eredményt mutatott, ezért őt a nyomozók kábítószer birtoklása vétségének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A igazságügyi orvosszakértő azt is megállapította, hogy a farádi gépkocsivezető – a közúti rendőri ellenőrzésekor – bódult állapotban vezette autóját, így a nyomozók ismételten kihallgatták gyanúsítottként, de már járművezetés bódult állapotban vétsége elkövetése miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a csornai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.