Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Manapság csak úgy záporoznak az újabb és újabb rekordok, egy Ausztráliában élő férfi pedig úgy határozott, epikusnak ígérkező kocsmatúráját a létező legmagasabb szintekre emeli.

Egy Ausztráliában élő dél-afrikai férfi megdöntötte a Guinness-rekordot: 24 óra leforgása alatt összesen 78 különböző kocsmát látogatott meg egy igazán epikus kocsmatúra során.
Heinrich de Villiers és testvére, Ruald de Villiers, valamint haverjuk, Wessel Burger együtt indultak az alkoholmámoros útra Melbourne-ben, a Guinness World Records bizottsága pedig már meg is kereste a férfit, hogy megossza, a február 10-11-i kocsmatúrájukkal megdöntötték a rekordot.
A 24 óra alatt legtöbb kocsmát meglátogató (egyéni) rekordot megdöntő de Villiers a brit Nathan Crimp-től orozta el a győzelmet, aki az angliai Brighton környékén 67 kocsmát látogatott meg 24 óra alatt.

De Villiers a rekord kapcsán nyilatkozva megosztotta, hogy a Guinness-rekordok szabályainak értelmében minden egyes meglátogatott kocsmában maximum 125 milliliter alkoholt fogyaszthattak – ami egy abszolút érthető szabályozás, hiszen ha ennél többet gurítottak volna le, nagy eséllyel a nyolcadik kocsmába sem jutottak volna el, nemhogy a hetvennyolcadikba.