Hatósági vizsgálatok szerint még mindig a zöldségben és a gyümölcsben van a legtöbb vegyszer. Ez az ára annak, hogy télen is lehet epret kapni vagy tavasszal görögdinnyét. Ezek a gyümölcsök ráadásul szépnek, egészségesnek tűnnek, így hamar bekerülnek a vásárlók kosarába. A termelők szerint jobban jár, aki szezonális terméket választ: ezekben ugyanis jóval kevesebb idegen anyag van.
Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Iskolák kapták a Baross Gábor – Győr Gazdaságáért díjat
Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata idén harmadik alkalommal rendezte meg évzáró gazdasági eseményét és a város egyik legrangosabb elismerésének, a Baross Gábor – Győr...






