Hatósági vizsgálatok szerint még mindig a zöldségben és a gyümölcsben van a legtöbb vegyszer. Ez az ára annak, hogy télen is lehet epret kapni vagy tavasszal görögdinnyét. Ezek a gyümölcsök ráadásul szépnek, egészségesnek tűnnek, így hamar bekerülnek a vásárlók kosarába. A termelők szerint jobban jár, aki szezonális terméket választ: ezekben ugyanis jóval kevesebb idegen anyag van.
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Bővítik a Szegedi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyeit
Az id. Jancsó Miklós Kollégium új szárnyának kialakításával 3,69 milliárd forintos beruházással 240-nel bővíti kollégiumi férőhelyeit a Szegedi Tudományegyetem (SZTE). A fejlesztések célja, hogy...