Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével – úgy döntöttünk, hogy a 41. Lidl Balaton-átúszást 2023. július 22-én NEM tartjuk meg.

"A szombatra várható bizonytalan, zivatarveszélyes időjárás miatt az átúszás tervezett új időpontja július 23. A vasárnapi megrendezés majdnem biztos, de a végleges döntés péntek délben születik meg"

– olvasható az esemény közösségi posztjában.

Te jelentkeztél?

Ha igen és jó az új időpont, akkor nincs teendőd.  Ha a tervezett új időpontban (július 23.) nem tudsz részt venni az eseményen, lehetőséged van visszalépni. Ezesetben a befizetett nevezési díjadat és az esetlegesen megvásárolt jótékonysági termékek összegét teljes egészében visszafizetik arra a kártyára, amiről nevezéskor fizettél.

Ha visszalépnél, akkor ezt tedd!

  • Lépj be az online nevezési felületre
  • Menj a profil/nevezéseim/aktuális nevezéseim menüpontra
  • A nevezés adatai alatt kattints a „Visszalépés” gombra
  • Fogadd el a visszalépési feltételeket, majd újra kattints a „Visszalépés” gombra
A visszalépésről gyorsan kell döntened, határidő: 07.21-én, péntek 15 óra

Az online nevezést a pénteki pozitív döntés után újra nyitják mindhárom versenyszámra. A visszalépő résztvevők helyére korlátozott számban tudnak új nevezéseket fogadni.

A nevezést a létszámlimit elérésekor, de legkésőbb szombat délelőtt 10 órakor lezárjuk.

Az eseményre helyszíni nevezési lehetőség nem lesz.

(fotó: internet)