Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elindult a kertmozi szezonja. Országszerte vár bennünket a csillagos égbolt, felejthetetlen élményekkel. Igazán romantikus esti programot ígérnek ezek az események. Érdemes feltérképezni a környéket, most néhány eseményt ajánlunk figyelmedbe.

Magyar szinkron, ingyenes szórakozás

Elindult a Budapest Garden kertmozi Óbudán, ahol a legjobb alkotásokat élvezhetjük. A vetítések naplementekor kezdődnek, 20 és 21 óra között változó időpontban. Érdemes mindig csekkolni a moziműsort az aktuális kezdési időpontért! Mivel a részvétel ingyenes, így helyfoglalásra sincs lehetőség. Vagyis időben érkezzetek! A filmeket általában magyar szinkronnal, felirat nélkül vetítik. 

A Corvin Plaza tetőkertjének ölelésében vár a Kultik Terasz,  ezen a nyáron belépőjegy nélkül! A teljesség igénye nélkül Jurassic Park, Star Trek, Top Gun és Római Vakáció.  A felejthetetlen élményt 160 ülőhely, napágyak, rendezői székek, és babzsák fotelek garantálják.  

Mamma Mia, Csillag Születik és a többiek

A PikNik Mozi szabadtéri vetítéseibe az ország több pontján is belefuthatunk, többek között Kőbányára, Sümegre és Monorra is elhozzák a felejthetetlen kertmozihangulatot. Mamma Mia, Kincsem, Bohém Rapszódia, Csillag Születik, Grease, Macskafogó. Csemege a kínálatból.

Új fejezet kezdődik a Zamárdi Kertmozi életében: a filmvetítések mellett színházi és stand up előadásokat, gyerekkoncerteket is terveznek erre a szezonra.  A moziban a legújabb filmeket vetítik, többek között az Indiana Jones és a sors tárcsáját, az Ürömapámat és az Amerikai kopót. 

Balatonszemesen  az Ancsika Kertmoziban a csillagos ég alatt nézheted meg kedvenc filmjeidet, párnát és plédet is biztosítanak.  Idén második alkalommal ad otthont Debrecen belvárosa a kertmozi vetítéssorozatának. Oscar-díjas animáció (Shrek), kultikus akciófilm (Blöff), ikonikus romantika (Micsoda Nő!) és más filmklasszikusok kerülnek terítékre magyarul és angolul a MODEM belső kertjében június 9. és augusztus 25. között.

 (fotó: Facebook-PikNik Kertmozi)