Kezdőlap KÉK HÍREK

Eltemették kapuvári tragédiában elhunyt anyát és kislányát

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három év körüli kislányával, majd magával is végzett egy fiatal nő Kapuváron. A rendőrséghez május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket egy kapuvári házban. A rendőrség büntetőeljárás keretében indított nyomozást. A gyermek édesapját, a holtan talált nő partnerét is kihallgatta a rendőrség, de már a tragédia napján arra jutottak, hogy az anya lehetett az elkövető.

A fájdalommal szembesülni kényszerülő szülők a gyászhirdetésben úgy fogalmaztak, „elment két lélek ismét a Földről, kiket szívünk többé el sosem feled. Csendesen figyeltek ránk már odafentről, legyen helyettünk: Isten Veletek!” Az anyát és kislányát most hétvégén temették el.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre annyit közölt, hogy  emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt jelenleg is büntetőeljárás van folyamatban. Ismételten megerősítették, hogy az eljárás során beszerzett adatok szerint az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb információt nem áll módukban közölni; tették hozzá.

A családot felfoghatatlan tragédiák sújtják, Hat évvel ezelőtt a másik lányukat fojtotta meg féltékeny partnere. B. Gábort 2020-ban 13 évre ítélte a Győri Törvényszék előre kitervelten elkövetett emberölés miatt, később a Győri Ítélőtábla ezt 15 évre emelte.