Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Ezeken a településeken intézhetünk ügyeket mobilizált ügyfélszolgálaton

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak. A kormányablakbusz egy mozgatható ügyfélszolgálati iroda, ahol az ügyfelek a kormányablakokban elérhető számos ügytípust intézhetnek, továbbá lehetőség van a hatósági eljárások megindítására szolgáló kérelmek benyújtására, illetve tájékoztatást kaphatnak az egyes eljárásokban az ügyintézés menetéről. – olvasható a kormanyhivatalok.hu oldalon.

November 8-án, szerdán 8:45 és 11:15 között Győrzámolyon a Polgármesteri Hivatal udvarán, 12:30 és 15:00 között pedig Győrújfalu Önkormányzatánál lesz lehetőség ügyeket intézni a Győr-Moson-Sopron vármegyei kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálatán.

Személyi igazolvány igénylését, lakcímváltozás bejelentését, vezetői engedély ügyintézését, útlevél igénylését, valamint ügyfélkapu regisztrációt intézhet a lakosság a kormányablakbuszon.

Illusztráció: MTI