Felfüggesztették az edzéseket az Audi ETO-nál

Az EHF és az MKSZ is határozatlan időre elhalasztotta a sporteseményeit és egyelőre nem tartják meg a hétvégére tervezett női olimpiai selejtezőtornát sem. Az Audi ETO KC pedig bejelentette, hogy egyelőre az edzéseket sem tartják meg semelyik korosztályban.

A kialakult helyzetben a klub vezetése, az orvosi stáb és a klub szakmai vezetése közösen a következő döntéseket hozták meg az Egyesület minden tagja, sportolója és munkavállalója számára.

  • nem tart az egyesület csoportos edzéseket semelyik csapatának sem. Az első csapat tagjai számára a szakmai stáb egyéni, otthon elvégezhető edzésprogramot készített.
  • nem látogatható az Audi Aréna Győr sportlétesítménye, a játékosok nem látogathatnak edzés elvégzésére konditermet sem a vírus terjedésének megelőzése érdekében.
  • az első csapat tagjai és a klub menedzsment létrehozott egy kommunikációs platformot, ahol mindenki naponta jelzi tartózkodási helyét, és beszámol aktuális egészségügyi állapotáról.
  • a klubvezetés a menedzsment tagja számára kötelezően elrendelte az otthoni munkavégzést.

A klub emellett kéri szurkolóit és szimpatizánsait, hogy tartsák be a biztonsági óvintézkedéseket saját, és családjuk biztonsága érdekében.

Híradó főszerkesztő, riporter