Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Folytatódik a 30 éves sikertörténet Győrben

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Audi Hungaria különleges és inspiratív helyszínen, termékei és szolgáltatásai széles palettáját, valamint új stratégiáját bemutatva ünnepelte 30 éves jubileumát.

 

A Budapesten, a Millenárison rendezett eseményen Gerd Walker, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagja, az Audi Hungaria  felügyelőbizottságának elnöke kiemelte az Audi Hungaria központi szerepét az AUDI AG nemzetközi termelési hálózatában, Xavier Ros, az AUDI AG személyügyért felelős igazgatótanácsi tagja elismerően beszélt az Audi Hungaria munkatársainak elmúlt 30 évben nyújtott teljesítményéről, míg Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere a vállalat magyar gazdaságban betöltött szerepét méltatta.

 

Az Audi Hungaria közel 12 000 munkatársával az ország egyik legnagyobb, egyben Magyarország legvonzóbb munkáltatója. A vállalat az általa biztosított korszerű munkakörnyezetért, az atipikus és rugalmas foglalkoztatásért és az egyedálló juttatási csomagokért elnyerte a Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt.