Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Fontos határidők közelednek a felvételizőknek

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már csak alig három hetük van a végzős középiskolásoknak, február 15-éig lehet jelentkezni a május-júniusi érettségi vizsgákra.

 

Az idei győri érettségizők is rendes, előrehozott, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló, valamint javító vizsgát tehetnek. Ha valaki bizonytalan, vagy nem tudja, mit és hova kell feltölteni/kitölteni az az Oktatási Hivatal honlapján minden információt megtalálhat. Fontos lehet a győri diákoknak is, hogy az érettségi vizsgára és a felsőoktatási felvételire külön kell jelentkezni, egyik jelentkezés sem váltja ki vagy helyettesíti a másikat

 

Az idei tavaszi érettségi vizsgaidőszak május 3-tól július 3-ig tart. Az írásbeli vizsgákat május 3. és 27. között írják a diákok. Az emelt szintű szóbeli vizsgák június 5. és 12., a középszintű szóbelik június 17. és július 3. között lesznek. A felsőoktatási intézményekbe szintén február 15-ig lehet jelentkezni a felvi.hu honlapon elérhető E-felvételiben.